Canon Toners


Als u het beste resultaat wilt, gaat u Canon cartridges bestellen! Gecombineerd met origineel fotopapier, zijn de resultaten oogverblindend! U kunt uw Canon inktpatronen en (foto)papier kopen bij Go4Inkt, uw specialist in kantoorartikelen.

Van Canon cartridges tot papier: bij ons kunt u alles bestellen voor het printen van de mooiste foto’s

Door diverse Canon producten te combineren, haalt u het beste uit uw foto’s en andere afdrukken. Go4Inkt biedt niet alleen Canon cartridges aan; ook toners, fotopapier en printers kunt u bij ons bestellen. De inkt van Canon is ontwikkeld voor PIXMA-printers. De originele formule levert prachtig heldere en scherpe tinten op het papier. Ook lichte kleuren komen goed tot uiting op het papier. Print u geen foto’s, maar documenten? Kom dan in Meijel zwarte Canon inktpatronen kopen voor scherpe prints met strakke letters.

Canon cartridges voor hoogwaardige prints bestellen

Canon garandeert superieure printkwaliteit met al haar originele cartridges. Deze cartridges bevatten alle essentiële print-elementen om uw afdrukken met hoogwaardige kwaliteit af te leveren. De samenstelling en productie van deze cartridges is een complexe procedure waarbij honderden processen zijn betrokken. Zo wordt de hoge kwaliteit gerealiseerd die u van Canon mag verwachten.

Waarom u bestelt bij Go4inkt

Go4Inkt is een jonge en snelgroeiende onderneming die al sinds 2004 goed inspeelt op de wensen van onze klant. Dat geldt voor zowel het kopen van inkt, inktpatronen als de toners van uw Canon printers. Bij ons staat altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal. Staan de Canon cartridges die u wilt bestellen er niet tussen? Wij bestellen ze graag alsnog voor u. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Uw nieuwe Canon inktpatronen nu kopen

Weet u al welke Canon inktpatronen u gaat kopen? Bestel ze nu om verzekerd te zijn voor een snelle verzending. Haalt u uw bestelling liever op? Dat kan! Go4Inkt is gevestigd in Meijel, nabij Eindhoven. Zo bespaart u op de verzendkosten. Heeft nu nog vragen? Bel naar 077-4660932. Onze medewerkers staan u graag te woord.


Snel uw Toners printer supplies vinden?

Vind uw printer snel met onderstaande 2 stappen

Of zoek op toner nummers


Snelkeuze


Canon C / CP / CFX-L
» terug naar boven
Canon Fax Toner
» terug naar boven
Canon FC / FP
» terug naar boven
Canon I-Sensys
» terug naar boven
Canon Image- class / runner
» terug naar boven
Canon Imagepress
» terug naar boven
Canon Laser- Class / base
» terug naar boven
Canon Lasershot LBP
» terug naar boven
Canon LBP / LC
» terug naar boven
Canon Multipass L
» terug naar boven
Canon NP
» terug naar boven
Canon Overig
» terug naar boven
Canon P / PC / PCD
» terug naar boven

Klant login

Beoordeling Go4Inkt