Betalen


Heeft u een bestelling gedaan in één van onze webshops. Dan kunt u met onderstaande gegevens uw bestelling betalen.

Let op!: We vragen onze klanten om de betaling vooraf te voldoen. Dit is voor ons de enige manier om voor deze prijzen de inkt en toners te kunnen leveren.

Persoonlijke gegevens.
Uw persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. U ontvangt van ons de status van uw bestelling en af en toe een nieuwsbrief (12-15x per jaar). Verder worden uw gegevens nergens voor gebruikt en zijn ze veilig bij ons, ze worden niet aan derden verstrekt.

Pinnen en contante betaling.
Wanneer u in onze winkel langs komt kunt u per pin of contant betalen, dan kunt u ter plaatse uw bestelling betalen.

Betaling per overschrijving.

Betalingen
Naam: Alterna - Go4inkt
Adres: Dorpsstraat 25
Postcode: 5768CD
Woonplaats: Meijel
IBAN nr.:

NL58 RBRB 0918 4761 78 (Regiobank)

BIC: RBRBNL21  (Regiobank)
Vestiging bank: Utrecht
Land / Country: Nederland / Netherlands
Vooruitbetaling per overschrijving, Bank of Giro:
Dit is de standaard manier om geld over te maken in Nederland en Europa. Alle eventuele kosten voor het overboeken zijn voor de koper. Voor betalingen vanuit een ander land dan Nederland heeft u altijd ons IBAN- en BIC-code nodig (zie bedrijfsinfo).

Contant of Pinbetaling bij ophalen:
U kunt u producten ook in onze winkel/bedrijfspand afhalen in Meijel (Regio Eindhoven-Weert-Venlo-Roermond) na afspraak. Een afspraak is te maken via de e-mail: info@go4inkt.nl of via het volgende telnr: +31 (0) 77 466 0932.

Betaling via ideal.
Dit is een nieuwe manier om internetaankopen te betalen. Deze manier van betalen wordt u aangeboden op de afhandelingspagina’s van onze webwinkel. Kijk ook op www.ideal.nl. Ideal is volledig gratis bij ons.

Betaling via Paypal
U kunt via Paypal betalen naar ons gebruik ons emailaders: info@go4inkt.nl voor uw betaling. We rekenen 4% aan kosten voor deze betaalmethode.

Klant login

Beoordeling Go4Inkt