Toners bestellen

Scherpe prijzen

Breed assortiment

Lage verzendkosten

Al uw printartikelen zoals toners, kunt u bestellen bij GO4Inkt in Meijel. Bij ons vindt u alles op het gebied van printen en afdrukken. In ons assortiment kiest u tussen originele producten en artikelen van ons huismerk. Desgewenst adviseren wij u graag over geschikte producten voor uw printer. Hierdoor weet u zeker dat u een goede investering doet.

Toners bestellen

Geschikte toners voor uw printer bestellen bij de specialist

Toners worden gebruikt in laserprinters. Het grote verschil tussen een laserprinter met een toner en een inkjetprinter met een cartridge is de inkt. De inkt in een toner is droog en wordt door de laser op het papier gedrukt. Bij een cartridge wordt vloeibare inkt op het papier gezet. Een voordeel van een toner is dat de afdrukken niet kunnen uitlopen. Wij hebben online en in onze winkel in Meijel een uitgebreid assortiment met producten voor diverse printers. Zo kunt u bij ons toners van onder andere de volgende merken bestellen:

Wilt u bepaalde toners bestellen die u niet in ons assortiment ziet? Geef dit dan bij ons aan en wij zorgen ervoor dat u deze alsnog bij ons kunt kopen.

Bestel online of neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over het bestellen van een van onze toners? Lees dan onze veel gestelde vragen door. Wilt u graag meer informatie over een bepaald product of wilt u een suggestie doen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 077-4660932!


Klant login

Beoordeling Go4Inkt