Vraag en antwoord - Garantie • > Geven jullie garantie op de producten?
  Yep, we geven 100% garantie op onze producten zowel op de originele als op de huismerken. Mocht er een vraag zijn gewoon even mailen naar ons: info@go4inkt.nl De producten dienen bij ons gekocht te zijn en niet ouder dan 12 maanden. Mochten ze ouder zijn neem even contact met ons op.
 • > Ik heb een product gekocht bij go4inkt maar ben niet tevreden!
  Dat kan gebeuren en is erg vervelend, we doen daar ook niet moeilijk over. U heeft 14 dagen bedenktijd. Wanneer u de bestelling terugstuurd graag even overleg met ons via info@go4inkt.nl voordat u deze retour stuurt. Dan kunnen we even bekijken of we dit voor u kunnen oplossen. Hier komen we altijd aan uit. We kunnen of het geld retour storten of een vervangend product leveren of naar een andere passende oplossing zoeken. Dit gelt alleen wanneer de producten in originele verpakking zitten en niet open gemaakt zijn.
 • > Ik ben niet tevreden over het product, of een verkeerde keuze gemaakt.
  Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u iets koopt en bij het ontvangen erachter komt dat dit toch niet geheel naar wens is/was. Zie onderstaand de mogelijkheden die er zijn om dit toch goed opgelost te krijgen.

  Zitten de producten nog in originele verpakking en zijn ze niet gebruikt:
  - Stuurt u ze maar retour naar ons, (op uw eigen kosten), dan wordt het volledige bedrag a 100% vergoedt of omgeruild tegen een vergelijkbaar product. U heeft een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd is voor het beoordelen van het product zoals u dat in de winkel ook zou doen.

  Heeft u het product reeds gebruikt of geinstalleerd:
  Overleg even met Go4inkt, mogelijk dat we iets voor u kunnen betekenen. Soms kunnen we het volledige bedrag evengoed vergoeden, maar bij bijvoorbeeld printers die reeds geinstalleerd zijn of gebruikt wordt dit wat lastiger en is overleg nodig.
  - Retour sturen is voor eigen rekening.
  - We kunnen u vaak 50 tot 75% van de aankoopwaarde aanbieden, om u tegenmoet te komen. Dit omdat wij het product niet meer tegen nieuwaarde kunnen verkopen en het extra werk dat dit met zich meebrengt. Maar dat doen we uiteraard graag.
  - Mogelijk kunnen we ook iets anders regelen zodat het met gesloten beurzen gaat, vraag dit per geval even na.

  Mvg, Huub Sanders

Klant login

Beoordeling Go4Inkt