Inkt bestellen

Scherpe prijzen

Breed assortiment

Lage verzendkosten

Bij Go4Inkt kunt u alle soorten inkt bestellen voor uw printer thuis of op kantoor. In ons ruime assortiment vindt u altijd een passende cartridge of toner voor uw printer. Daarnaast kunt u altijd kiezen tussen originele inkt of inkt van het huismerk.

Inkt bestellen

Welk soort inkt moet ik bestellen?

Het is belangrijk om de goede soort inkt te bestellen voor uw printer en cartridges, zodat uw prints meteen goed zijn. Het type inkt is hierbij het meest van belang. Gebruik nooit inkt dat geschikt is voor een ander soort cartridge, omdat iedere cartridge om een andere samenstelling van inkt vraagt. Hierbij spelen droogtijd van de inkt, helderheid van de kleur en dikte van de inkt een grote rol.

Bespaar op uw inkt

Goede inkt bestellen voor uw printer hoeft niet duur te zijn. U kunt besparen op de kosten door inkt van ons huismerk te kopen. Deze zijn beschikbaar voor vrijwel alle merken en printertypes, zodat er u altijd huismerk inkt voor uw printer kunt kopen.

Laat ons weten wat u wilt kopen

Mist u bepaalde artikelen in ons assortiment? Laat het ons weten! Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat u deze inkt, of andere producten, zo snel mogelijk bij ons kunt bestellen. Weet u al welke inkt u gaat kopen? Bij het bestellen kunt u ervoor kiezen om uw spullen bij ons in Meijel af te halen, dit bespaart verzendkosten. Uiteraard is verzending ook mogelijk! Bel voor meer informatie en voor productverzoeken naar 077-4660932.

Andere bezoekers bekeken:

Klant login

Beoordeling Go4Inkt