Inkt bestellen

Scherpe prijzen

Breed assortiment

Lage verzendkosten

Bij Go4Inkt in Meijel kunt u alle soorten inkt bestellen voor uw printer op kantoor of bij u thuis. Dankzij ons ruime assortiment vindt u altijd een passende cartridge of toner voor uw printer. Daarnaast kiest u altijd tussen originele inkt of inkt van ons huismerk.

Inkt bestellen


Welk soort inkt moet ik bestellen?

Het is belangrijk om de juiste inkt te bestellen voor uw printer en cartridges, zodat uw prints van uitstekende kwaliteit zijn. Het type inkt is hierbij het meest van belang. Gebruik nooit inkt die geschikt is voor een ander soort cartridge. Iedere cartridge, zoals de Canon PIXMA iX6850, vraagt namelijk om een andere samenstelling van inkt. Hierbij spelen de droogtijd van de inkt, helderheid van de kleur en dikte van de inkt een grote rol.

Bespaar geld bij het kopen van uw inkt

Het bestellen van goede inkt voor uw printer hoeft niet duur te zijn. U bespaart eenvoudig en snel op de kosten door inkt van ons huismerk te kopen. Deze zijn beschikbaar voor vrijwel alle merken en printertypes, zodat u altijd de beste inkt van ons huismerk voor uw printer kunt kopen. Hierdoor bent u snel verzekerd van kwalitatief uitstekende afdrukken.

Laat ons weten wat u wilt kopen

Mist u bepaalde artikelen in ons assortiment? Laat het ons dan weten! Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat u deze inkt, of de andere producten, zo snel mogelijk bij ons kunt bestellen. Weet u al welke inkt u gaat kopen? Bij het bestellen kunt u ervoor kiezen om uw inkt en andere spullen bij onze winkel in Meijel af te halen, dit bespaart verzendkosten. Uiteraard is verzending ook mogelijk! Bel voor meer informatie en voor productverzoeken naar 077-4660932.

Klant login

Beoordeling Go4Inkt