Epson Stylus SX525 WD


Epson Stylus SX525 WD Meer informatie over de Epson Stylus SX525WD.
De Epson Stylus SX525WD heeft 4 losse inktpatronen te weten de T1295 serie inktpatronen. U wisseld alleen de patronen die u nodig heeft. Er zijn verschillende type inktpatronen voor te krijgen, origineel hebben we T1291 bk, T1292 c, T1293 m, T1294 y of de combopack T1295. Voor deze Epson printer is ook een nog hogere capaciteit inkt cartridges beschikbaar en wel de T1301bk, T1302c, T1303m, T1304y of de combopack T1306. Hierdoor bespaart u nog meer op uw afdrukken. Deze inkt vindt u bij ons op de website van go4inkt.

De T1295 worden ook wel de appel inkten genoemd. De afdrukken gaan lang mee door toepassing van de Epson DURABrite Ultra-inkt, ze zijn bestand tegen water Deze Epson Stylus printer is ook energiezuinig met het Energy Star kenmerk.

Ook is de Epson Stylus SX525WD is voorzien van een kaartenlezer, waardoor iedere SD kaar rechtstreeks af te drukken is. Met de Epson Stylus SX525WD printer kunt u zowel printen, scannen en kopieren. Het is een geavanceerde all-in one printer met fotokwaliteit, die ook nog eens betaalbaar is. Deze printer is uitgerust met een kleurenscherm van 6,3 cm, hierdoor is bediening vanaf de printer mogelijk zonder tussenkomst van de computer. Dit is een touchpad, waardoor gebruik eenvoudiger wordt. Het gebruik van de Epson Stylus SX525WD is zowel van de computer als vanaf de printer zelf te verzorgen. Die keuze is aan u.

De Epson Stylus SX525WD printer is wifi of draadloos te gebruiken in een wifi netwerk. Hierdoor is de printer via meerdere computers of laptops aan te sturen. De Epson Stylus SX525WD printer heeft ook een automatische duplex functie, hiermee kunt u dubbelzijdig printen.

De inktpatronen voor deze Epson Stylus SX525WD printer zijn te verkrijgen als origineel en als huismerk inkt. Voor deze Epson printer zijn ook goedkopere inktpatronen te krijgen dan de originele van Epson zelf. Dit kunt u zelf even bekijken op onze site www.go4inkt.nl en vergelijk de prijzen. Deze Epson compatible inktpatronen zijn als huismerk goed en goedkoop. Deze Epson huismerken zijn op dit moment één van de betere huismerk inkten vergeleken met andere merken. Er zijn nagenoeg geen problemen, en ze zijn prime te gebruiken als vervangen voor de Epson Stylus SX525WD.

Heeft u nog vragen over deze Epson Stylus SX525WD printer of over de bijbehorende goedkope inktpatronen mail ons: Mail go4inkt sku: C11CA70302

» Epson Stylus SX525 WD producten bestellen

Klant login

Beoordeling Go4Inkt