Inktpatronen kopen

Scherpe prijzen

Breed assortiment

Lage verzendkosten

Bij de Go4Inkt kunt u originele inktpatronen kopen, maar heeft u ook de keuze uit ons huismerk. Of u nu altijd dezelfde inktpatronen wilt bestellen of een bijzondere soort nodig heeft, in ons ruime assortiment vindt u altijd wat u nodig heeft. Service en een goede prijs-kwaliteitverhouding staan bij ons te allen tijde centraal.

Inktpatronen bestellen


Het grootste aanbod inktpatronen: wat gaat u kopen?

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan patronen voor printers van diverse topmerken. U kunt bij ons inktpatronen van onder andere de volgende merken kopen:

Daarnaast kunt u bij ons niet alleen originele inktpatronen kopen, maar bieden we ook ons huismerk aan. Deze patronen zijn speciaal gemaakt voor uw merk en type printer. De prijs van deze patronen ligt lager dan de originele, waardoor het voordeliger is om ons huismerk te bestellen.

Wij breiden graag ons assortiment voor u uit

Ons aanbod is speciaal aangepast op alle printermerken en -types die veel worden gebruikt. Wij houden de veranderingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. Zijn er bepaalde inktpatronen die u momenteel niet via onze webshop kunt bestellen of in onze winkel in Meijel kunt kopen? Graag horen we dit van u! Wij zetten dan dat stapje extra om ervoor te zorgen dat u deze inktpatronen alsnog bij ons kunt bestellen. Dat is de persoonlijke service die u van ons mag verwachten!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u extra informatie over een bepaald product of heeft u een suggestie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 077-4660932 en laat het ons weten. Is alles gelukt met het bestellen van uw inktpatronen? Dan hoeft u alleen nog te kiezen of u uw bestelling wilt laten bezorgen of dat u deze zelf ophaalt in onze winkel in Meijel.

Klant login

Beoordeling Go4Inkt