Kortingscodes

28-10-2016, door:


Bij Go4inkt krijgen we regelmatig de vraag of er kortingscodes zijn momenteel. Volkomen begrijpelijk natuurlijk, iedereen is dol op korting. In deze blog wordt uitgelegd hoe Go4inkt deze kortingcodes verstrekt of hoe deze te verkrijgen zijn.

Als klant zijn op de onderstaande manieren aan kortingscodes te komen.

Eerste mogelijkheid:
De eerste mogelijkheid is via de nieuwsbrief. Maar alleen de nieuwsbrief die Go4inkt.nl zelf verstuurd. Meld u aan op onze site www.go4inkt.nl. In onze nieuwsbrief worden nieuwe producten en acties besproken. Hier wordt ook een aantal keren per jaar een kortingscode weergegeven. Maximaal 2-3 keer per jaar. Deze kortingscode is voor een bepaalde categorie bijvoorbeeld huismerk inkt, of huismerk labels te gebruiken. Tevens is er een periode waarin deze te gebruiken is.

Tweede mogelijkheid:
De tweede manier is via onze Facebook. Op onze Facebook-pagina zijn regelmatig speciale acties te vinden vergelijkbaar met de nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste zaken bij Go4inkt, of wil je geen kortingscode missen. Meld je aan op onze facebookpagina www.go4inkt.nl facebook
 
Kortingssite:
Er zijn ook kortingssites die zeggen dat ze kortingscodes voor inktpatronen en toners van Go4inkt hebben. Deze kortingen ontvangt de klant dan rechtstreeks van de kortingssite en niet van Go4inkt. Dit zou misleidend over kunnen komen. De kortingscodes die op onze site gebruikt kunnen worden worden alleen door Go4inkt zelf verstrekt, zie boven. Bij alle andere mogelijkheden dient men zich te wenden tot de bedrijven die ze aanbieden. Meld het ons wel graag even... mogelijk dat we contact kunnen leggen met deze partij.

Hopelijk maakt dit alles iets duidelijker.
 
Mvg,
Team Go4inkt« naar blog overzicht

Klant login

Beoordeling Go4Inkt