Batterijen bestellen

Scherpe prijzen

Breed assortiment

Lage verzendkosten

Bij Go4Inkt in Meijel kunt u alle soorten batterijen bestellen voor thuis of op kantoor. Bij onze jonge en snelgroeiende onderneming staan uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitverhouding te allen tijde centraal.

Batterijen bestellen


Welke batterijen wilt u bestellen?

In ons ruime aanbod zijn meerdere soorten batterijen te vinden die u online kunt bestellen. Denk hierbij aan onder andere:

  • Standaard batterijen (industrieel en standaard)
  • Oplaadbare batterijen
  • Knoopcelbatterijen
  • Opladers
  • Batterijen voor hoortoestellen

Alle batterijen die u niet in ons assortiment terugvindt, bestellen wij voor u. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

De juiste batterij voor elk doeleinde

Heeft u apparaten die veel energie gebruiken, zoals speelgoed of een camera? Bestel dan oplaadbare batterijen. Dit is beter voor het milieu en u hoeft minder vaak nieuwe batterijen te bestellen. Voor apparaten die weinig energie gebruiken, zoals een afstandsbediening, zijn standaard batterijen een eenvoudige en voordelige oplossing.

Ontdek ons grote aanbod

Bent u op zoek naar meer producten dan alleen batterijen? Wij hebben een breed assortiment met daarin onder andere toners, printers, papier, inktpatronen en nog veel meer. Laat uw producten door ons verzenden of haal ze zelf op in onze winkel in Meijel. Heeft u nog vragen? Lees onze FAQ door of bel naar 077-4660932. Wij staan u graag te woord!

Klant login

Beoordeling Go4Inkt