Epson Stylus SX415


Epson Stylus SX415 Meer info over de Epson Stylus SX415 wifi printer.
De Epson Stylus SX415 wifi heeft 4 losse inktpatronen te weten de T0711 serie inktpatronen. U wisseld alleen de inkt cartridges die u nodig heeft. Er zijn verschillende type inkt cartridges voor te krijgen, origineel hebben we T0711bk, T0712c, T0713m, T0714y of de combopack T0715. Deze Epson Stylus SX415 wifi is voorzien van een usb aansluiting, hierdoor is afdrukken stukken eenvoudiger. Ook is de Epson Stylus SX415 wifi is voorzien van een kaartenlezer, waardoor iedere SD kaar rechtstreeks af te drukken is.

Deze Epson printer is voorzien van een lcd scherm waardoor de printer ook zonder computer te bedienen is. Het gebruik van de Epson Stylus SX415 wifi is zowel van de computer als vanaf de printer zelf te verzorgen. Die keuze is aan u. De T0715 inkt cartridges worden ook wel de luipaard Inktpatronen genoemd. De afdrukken gaan lang mee door toepassing van de Epson Durabite ultra inkt.

Met deze Epson Stylus SX415 wifi printer kunt u zowel kopieren, printen en scannen. Dit is een geavanceerde en uitgebreidde all-in one printer met fotokwaliteit en ook nog eens goedkoop is. De Epson Stylus SX415 wifi is uitgevoerd met de ABBYY FineReader® OCR, ideaal nooit meer teksten opnieuw invullen of invoeren. Scan ze in en bewerk ze direct op de computer.

Verminder de rode ogen effect met de Epson easy photo print mogelijkheden. Of pas kleurcorrectie, stofverwijdering, alles is mogelijk met deze Epson printer. De Epson Stylus SX415 wifi printer is draadloos ofwel wifi te gebruiken in een netwerk. Hierdoor is de printer aan te sturen vanaf verschillende computers of laptops.

De verschillende goedkope inkt cartridges voor deze Epson pinter zijn te verkrijgen als origineel en als huismerk inkt. Wij als go4inkt leveren deze beide voor u, wat u maar wenst. Voor deze Epson printer is ook een goedkopere huismerk inktpatroon te krijgen dan de originele van Epson zelf. Dit kunt u zelf even bekijken op onze site www.go4inkt.nl en vergelijk de prijzen en overtuig uzelf. Deze goedkope huismerk inktpatronen kunt u prima bestellen, we geven 415 wifi% garantie. Deze Epson huismerken behoren op dit moment tot één van de betere inktpatronen in vergelijking met andere merken. Er zijn weinig problemen mee, en ze zijn prima te gebruiken als vervangers voor de Epson Stylus SX415 wifi originele inkt cartridges .

Bij vragen of wilt u deze inkt cartirdges bestellen bij ons of bij vragen deze Epson Stylus SX415 wifi printer mail ons: Mail go4inkt

» Epson Stylus SX415 producten bestellen

Klant login

Beoordeling Go4Inkt