Epson Stylus DX5500


Epson Stylus DX5500 Meer info over de Epson Stylus DX5500 printer.
De Epson Stylus DX5500 heeft 4 losse inktpatronen te weten de T0711 serie inktpatronen. U wisseld alleen de inkt cartridges die u nodig heeft. Er zijn verschillende type inkt cartridges voor te krijgen, origineel hebben we T0711bk, T0712c, T0713m, T0714y of de combopack T0715.

De T0715 inkt cartridges worden ook wel de luipaard Inktpatronen genoemd. De afdrukken gaan lang mee door toepassing van de Epson Durabite ultra inkt. Gebruik de Epson PhotoEnhance om de hoogste kwaliteit te garanderen

Met deze Epson Stylus DX5500 printer kunt u zowel kopieren, printen en scannen. Dit is een geavanceerde en uitgebreidde all-in one printer met fotokwaliteit en ook nog eens goedkoop is. Deze Epson Stylus DX5500 is voorzien van een usb aansluiting, hierdoor is afdrukken stukken eenvoudiger.

De verschillende goedkope inkt cartridges voor deze Epson pinter zijn te verkrijgen als origineel en als huismerk inkt. Wij als go4inkt leveren deze beide voor u, wat u maar wenst. Voor deze Epson printer is ook een goedkopere huismerk inktpatroon te krijgen dan de originele van Epson zelf. Dit kunt u zelf even bekijken op onze site www.go4inkt.nl en vergelijk de prijzen en overtuig uzelf. Deze goedkope huismerk inktpatronen kunt u prima bestellen, we geven 100% garantie. Deze Epson huismerken behoren op dit moment tot één van de betere inktpatronen in vergelijking met andere merken. Er zijn weinig problemen mee, en ze zijn prima te gebruiken als vervangers voor de Epson Stylus DX5500 originele inkt cartridges .

Bij vragen of wilt u deze inkt cartirdges bestellen bij ons of bij vragen deze Epson Stylus DX5500 printer mail ons: Mail go4inkt

» Epson Stylus DX5500 producten bestellen

Klant login

Beoordeling Go4Inkt