» Inktpatronen » Canon

Canon PGI-570 bk, PGI570 bk Reinigingspatroon

 • Canon PGI-570 bk, PGI570 bk Reinigingspatroon
  Omschrijving
  Inhoud: 1xPGI-570, Voor het reinigen van de printkoppen, tegen het dichtslippen van de inktkanalen in de printer, +/- 10 x te gebruiken
  Kleur:
  Zwart
  Inhoud:
  reinigingsvloeistof
  OEM:
  pgi570 rein
  EAN:
  pgi570 rein
  Voorraad:
  Niet op voorraad
  Prijs:
  7,00 (incl. 21% btw)
  Aantal:

Product omschrijving

Dit is de goedkope reinigings inktpatroon Canon PGI-570bk zwart. De zwarte inkt voor de Canon PGI-570bk wordt gebruikt voor het printen van formulieren van hoge kwaliteit. Doordat in deze printer losse inkt zit kunt u besparen op kosten per afdruk. Alleen de kleur vervangen die leeg is, is dat geen besparing? Go4inkt geeft 100% garantie op de producten. Dat geldt ook voor de reinigings Canon PGI-570bk inktpatroon. Stuur de oude cartridge retour en we zorgen voor een nieuwe voor u nieuwe printer. Heeft u een positieve ervaring met onze reinigings Canon PGI-570bk, laat het u vriendenkring weten. Zodat iedereen kan besparen op de printkosten en goedkope Canon inkt kan kopen bij go4inkt.nl. Bij overige vragen over deze Canon PGI-570bk mail ons even op info@go4inkt.nl.

1 stem:
10.0
 • Fantastisch! Inktgaatjes van de printer zaten verstopt, maar even 2 keer het reinigingsprogramma met de patronen toegepast en hij print weer als een zonnetje!
  beoordeling 10.0 | |

Geschikt voor:


Klant login