Wanneer bestel ik mijn inkt?

01-03-2016, door:


Bestel ik nieuwe inkt voor de printer wanneer ze op zijn...... Of wanneer kan ik het beste een nieuwe set inkt voor mijn printer aanschaffen? Iedereen heeft hier natuurlijk andere theoriën over. Wij als Go4inkt hebben wel een aantal tips voor je. Het is voor éénieder om te bekijken welke tips het beste bij u passen. Hierdoor komt u niet onverwacht voor verassingen te staan wanneer u op een zondagavond even snel een leuke foto wilt uitprinten voor de kleinkinderen.

Ik kan niet meer printen, ik moet nu nieuwe patronen hebben!

Steeds weer die vervelende knipperende lampjes van de printer wanneer je een print wilt maken op uw printer, of wanneer u een kopie wilt maken voor bijvoorbeeld een kleurplaat van de kleinkinderen. Wij als go4inkt leveren natuurlijk zo snel mogelijk nieuwe patronen, en ook nog op tijd zodat u nooit zonder inkt komt te zitten. Vervelend is het dan wanneer de printer weigert met printen.  Hierdoor kunt u tijdelijk geen afdrukken maken omdat de printer niet mee wil werken. Als Go4inkt geven we het volgende advies: Het beste is een extra voorraad aan inktpatronen aan te schaffen. Wanneer het lampje dan gaat knipperen haal je de lege patroon eruit en wissel je deze om voor een nieuwe inktpatroon en kun je altijd verder gaan met printen. Bestel ook gelijk een pak printpapier mee zodat u ook altijd voldoende papier op voorraad heeft.

Bestellen bij eerste melding.
Een tip van ons is minimaal nieuwe inktpatronen te bestellen wanneer de printer voor het eerst melding geeft dat de inktpatronen op dreigen te raken. Dit wordt door de printer aangegeven wanneer de inkt nog voor 10-20% gevuld is. Wanneer je veel print kan dit net te laat zijn. Dan volgt tip 2 en dat is de beste naar onze mening.

Voorraad aanleggen
Ons advies om nieuwe inktpatronen te bestellen is als de laatste van een bepaalde kleur in de printer gezet wordt. Voorbeeld: je hebt nog precies één set in voorraad. De printer geeft aan dat de magenta patroon leeg is. Deze vervang je dan met de laatste magenta patroon die je nog hebt liggen. Ga dan snel naar www.go4inkt.nl om voor uw printer nieuwe inktpatronen te bestellen. Op de printer kun je vaak de inktlevels bekijken. Zijn er patronen bij die ook bijna leeg zijn. Bestel deze dan gelijk mee met je eerst volgende bestelling. Zo vul je de voorraad weer aan en zit je nooit zonder inkt!

Instellen printer:
U kunt bij go4inkt uw printer standaard instellen, hierdoor kunt u zodra u inlogd direct naar de juiste printer gaan en snel goedkope en nieuwe inktpatronen bestellen. Of dit nu huismerk of originele inktcartridges zijn die keuze ligt bij u als klant


Mogelijk kunt u er iets mee.

Mvg, Team Go4inkt



« naar blog overzicht

Compatible inkt cartridge PGI-550XL bk, van Go4inkt. Compatible inkt cartridge PGI-550XL bk, van Go4inkt.
€ 6,90
(incl. 21% btw)
Epson T18 = T1801/T1811 (bk) inktpatroon compatible Epson T18 = T1801/T1811 (bk) inktpatroon compatible
€ 6,20
(incl. 21% btw)
Compatible inkt cartridge LC-121, LC121 serie voor Brother, van Go4inkt (=LC121-LC123-LC125) (4 st) Compatible inkt cartridge LC-121, LC121 serie voor Brother, van Go4inkt (=LC121-LC123-LC125) (4 st)
€ 23,70
(incl. 21% btw)

Klant login

Beoordeling Go4Inkt